♦  home     boxer in huis    ♦  hondenfobie      typisch boxer's     als pup   ♦   op reis    op school 
♦  leiderschap   ♦   alternatieven   ♦   literatuur  ♦  oefeningenboek    nieuws  ♦  memories  ♦ links  ♦

                    

NIEUWSHondenfobie?
Laat jij je leven leiden door je fobie of durf je het aan deze te overwinnen?
Een hondenfobie komt veel voor, bij kinderen en volwassenen.
Ouders met een fobie geven deze vaak (ongewild) weer door aan hun kinderen.
Echter, met een eenvoudige behandelmethode valt de angst te overwinnen en hoef je niet langer die enge honden te vermijden!

Lees er meer over op de pagina Hondenfobie  of mail info@boxer-coco.nl voor een vrijblijvend advies.

Vader Xofron en 

zoon Apollo

Een nieuwe liefde? Het kan!

 

Hoewel het aanvankelijk, na het overlijden van Coco, echt onmogelijk leek over het verdriet heen te komen, laat staan te kunnen houden van een andere hond, kwam er toch na een aantal maanden ruimte voor een nieuwe boxer. Doorslaggevend hierin was het besef hoeveel wij van Coco hadden geleerd en dat we Coco tekort zouden doen als we haar lessen niet zouden overbrengen op een volgende boxer.  Deze boxer zou zeker niet zo mooi, lief en uitzonderlijk zijn als Coco, maar wellicht toch een gezellig maatje kunnen worden.
Toen we Apollo (stamboek naam Amandus) als pup voor het eerst mochten aanschouwen vonden we hem uiterst lelijk. Dat bleef de eerste tijd, maar wat bijzonder was; was zijn grote liefde en aanhankelijkheid. Daarmee heeft hij ons veroverd en nu vinden we hem prachtig! Hij is nog niet volgroeid, maar duidelijk is al wel dat ook hij een bijzonder mooie, atletische Boxer in ontwikkeling is.